Att inaktivera ditt konto kommer att få följande effekter, läs noga och markera rutan för att bekräfta.
- 1. Inloggningar på kontot kommer att inaktiveras
- 2. Handel kommer att inaktiveras
- 3. Uttag kommer att inaktiveras och alla ofullständiga uttag kommer att avbrytas
- 4. API-inställningar kommer att raderas
- 5. Listan över betrodda enheter kommer att raderas
(Obs! Konton kommer att inaktiveras i minst två timmar. Uttag kommer att stängas av i 48 timmar efter att kontot har återaktiverats.)