Wyłączenie konta będzie miało następujące skutki. Przeczytaj uważnie i zaznacz pole, aby potwierdzić.
- 1. Logowanie do konta zostanie wyłączone
- 2. Handel zostanie wyłączony
- 3. Wypłaty zostaną wyłączone, a wszelkie niekompletne wypłaty zostaną anulowane
- 4. Ustawienia API zostaną usunięte
- 5. Lista zaufanych urządzeń zostanie usunięta
(Uwaga: konta zostaną wyłączone na co najmniej dwie godziny. Wypłaty zostaną zawieszone na 48 godzin po ponownym włączeniu konta.)