Het uitschakelen van uw account heeft de volgende gevolgen. Lees dit aandachtig door en vink het vakje aan om te bevestigen.
- 1. Inloggen op het account wordt uitgeschakeld
- 2. Handelen wordt uitgeschakeld
- 3. Opnames worden uitgeschakeld en eventuele onvolledige opnames worden geannuleerd
- 4. API-instellingen worden verwijderd
- 5. De lijst met vertrouwde apparaten wordt verwijderd
(Let op: Accounts worden minimaal twee uur uitgeschakeld. Opnames worden gedurende 48 uur opgeschort nadat het account opnieuw is ingeschakeld.)